Cenovnik


Tim strucnjaka koji smo okupili u potpunosti ce se posvetiti vasem zdravstvenom problemu i potrudice se da vam pomogne na najbolji moguci nacin. Ovo je privatna zdravstvena ustanova i pregledi i usluge se naplacuju po cenovniku. Potrudili smo se da cene budu pristupacne kako bi sto veci broj pacijenata mogao sebi da priusti lecenje u nasem centru.

 

 

Ciscenje uva
lekar cisti pacijentu uvo instrumentalno pod kontrolom mikroskopa. Ovo je narocito vazno kada se cisti uvo nakon neke hirurske intervencije ili uvo sa perforiranom bubnom opnom. Po nekad je dovoljno i ispiranje vodom ili sa antiseptickim rastvorom. Nije obavezan pregled

2.500 din

cena je po glavi,
a ne po uvu

pregledSpecijalisticki ORL pregled
Lekar specijalista se u potpunosti posveti vasem zdravstvenom problemu i ulozi sva svoja znanja kako bi postavio pravu dijagnozu; potom vam objasni vase medicinsko stanje, strpljivo odgovori na vasa pitanja i detaljno objasni terapiju. U cenu je uracunato ciscenje uva i Timpanometrija.

5.500 din

audiometrijaPregled sa audioloskom dijagnostikom
Osnovni specijalisticki ORL pregled je dopunjen osnovnom audioloskom dijagnostikom: audiometrijom (vazdusna + kostana) i timpanometrijom.

6.500 din

vestibulometrijaVestibulometrija = ispitivanje ravnoteze
Ovaj pregled podrazumeva: detaljno uzimanje anamnestickih podataka i otoneuroloski pregled. Potom se rade relevantno testiranje. Na kraju zaključak i predlog terapije.

8.500 din

Lecenje polozajnih vrtoglavica
Na osnovu pregleda i izvodjenja Diks-Holpajkovog testa lekar dijagnostifikuje BPPV i odmah po postavljanju dijagnoze prelazi na lecenje – izvodi se odgovarajuci kanal-repozicioni manevar.

8.500 din

injekcije u uvoIntratimpanalne injekcije
Ovo je terapjska procedura koja se koristi u lecenju nekih oboljenja unutrasnjeg uva kao sto je akutna gluvoca ili Menierova bolest . . . Injekcija se daje pod mikroskopom, dok se bubna opna prethodno anestezira lokalnim anestetikom.

4.500 din

Auditivni Evocirani PotencijaliBERA = Auditivni Evocirani Potencijali
Ovim pregledom dolazimo do informacije kako funkcionise slusni zivac i da li postoji neki patoloski proces koji remeti prostiranje nervnih impulsa kroz slusni zivac. Ispitivanje se radi tako sto se pacijentu psotave elektrode a na slusalice mu se pustaju tonovi.

6.000 din

test za ravnotezu VEMPVEMP
Dijagnosticka metoda koja se koristi u ispitivanju pacijenata sa vrtoglavicom. Na osnovu ovog pregleda mozemo imati uvid u funkcionisanje cula za ravnoatezu i vestibularnog zivca.

4.000 din

test sluhaOAE = OtoAkusticke Emisije
Ovim pregledom imamo direktan uvid u funkcionisanje slusnih celija. Pregled ne traje dugo; oko 2min. po uvu. Za to vreme pacijent mora da bude potpuno miran, dok sonda u uvu belezi otoakusticke emisije ukoliko su prisutne. Kod ostecenog sluha, ovi talasi su odsutni.

2.500 din

skrining sluha kod bebaSkrining sluha
Rano otkrivanje gluvorodjene dece.

4.000 din